Geen producten (0)

 Tuinmachinemarkt.nl - Al het goede gereedschap voor uw groen!                                           

 

Veilig betalen met IDEAL

GLS Netherlands

 

Viking grasmaaier

Een Viking grasmaaier koopt u bij Tuinmachinemarkt.nl. Met zowel een webshop als een winkel gevestigd in Wassenaar zijn wij u graag zo optimaal mogelijk van dienst. Bestelt u bij ons online dan profiteert u van gratis verzending en een snelle levering. Bovendien hanteren wij scherpe prijzen en voorzien wij u graag van advies op maat. Plaats vandaag nog uw bestelling!

Viking grasmaaier is een praktische keuze en de investering waard

Een Viking grasmaaier is een praktische grasmaaier. Niet alleen is dit model relatief smal en goed wendbaar; dit type floreert in andere praktische kenmerken zoals een ruime inhoudsindicatie, verstelbare snijhoogte en een handige bedieningshendel. De Viking grasmaaier is robuust gebouwd en eenvoudig te bedienen. Kortom, een investering die zich moeiteloos terugverdiend. Tel daarbij op de ergonomische pluspunten en u zou het bijna jammer vinden als het gras niet hoeft te worden gemaaid dit weekend.

Plaats vandaag nog uw bestelling: profiteer van gratis verzending

Wist u dat u bij ons geen verzendkosten hoeft te betalen? Profteer vandaag nog en bestel uw Viking grasmaaier direct. Heeft u vragen over een product of een bestelling? Aarzel niet contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat voor u klaar en beantwoord al uw vragen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer  070 – 517 88 41 van maandag tot en met zaterdag vanaf 08:00 uur.


Helaas bevinden er zich in deze categorie nog geen producten.

Probeert u het later nog eens!