Geen producten (0)
 

STIHL HSA 25 | Accu struik- en grasschaar

€ 129,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 4515 011 3500-1
Omschrijving

STIHL HSA 25 | Accu struik- en grasschaar

 

       

Met de nieuwe accu struik- en grasschaar HSA 25 geeft u vorm aan elk hoekje van uw tuin. Vooral voor de kleine details is deze lichte en wendbare machine zeer precies en eenvoudig te bedienen. De HSA 25 is uitermate geschikt voor het in vorm snoeien en onderhouden van kleinbladige en groenblijvende sierstruiken en heggen, en het trimmen van gazonranden. De krachtige accu biedt u een grote bewegingsvrijheid en een lange looptijd.

Licht, handig en precies

Klein, maar handig: door het lage gewicht en het extra korte snoeigereedschap is de HSA 25 bijzonder wendbaar en eenvoudig te bedienen. Daardoor is een precieze snoeigeleiding heel gemakkelijk en ideaal voor gedetailleerd snoeiwerk van heggen en struiken, en het nauwkeurig trimmen van gazonranden.

 

STIHL - tuingereedschap en tuinmachines voor particulieren en professionals. STIHL ontwikkelt, produceert en verkoopt een ruim assortiment tuinmachines waarbij kwaliteit en service centraal staat. Of het nu om een kettingzaag, bosmaaier, bladblazer of heggenschaar gaat, u vindt vast de machine die u nodig heeft.

Al sinds 1926 staat STIHL bekend als pionier van innovatieve technologieën, waarmee het leven van de gebruiker gemakkelijker wordt gemaakt. STIHL machines worden uitsluitend verkocht door gespecialiseerde vakhandelaars. Op deze manier worden machines startklaar overhandigd en geniet u van persoonlijke tips en een uitstekende service. Ontdek hier alle STIHL producten op onze website.