Geen producten (0)
 

STIHL MS 441 C-M 45 cm | Benzinemotorzaag

€ 1.279,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Netto gewicht 6,60 Kg
Omschrijving

STIHL MS 441 C-M 45 cm | Benzinemotorzaag

Krachtige en topprestaties leverende motorzaag van 4,2 kW met M-Tronic

 

 

Moderne, trillingsarme  en    topprestaties   leverende  zaag    met STIHL M-Tronic,  het elektronische  regelsysteem  voor het ontstekingsmoment en de brandstofdosering.

Verbeterde vermogen-gewichtsverhouding. Zeer laag trillingsniveau. Tot 20 % zuiniger en tot 50 % minder uitlaatgassen in vergelijking met de even sterke STIHL tweetaktmotor zonder 2-MIX-technologie. Zeer geschikt voor het kappen van middelzware bestanden.

 

 

 

Stihl kettingzagen en motordoorslijpers zijn producten die bij aanschaf het nodige advies en product uitleg genieten, om u hierin professioneel te begeleiden door onze medewerkers zijn deze Stihl producten uitsluitend in de winkel verkrijgbaar en derhalve niet via de webshop te bestellen en te verzenden. Wij hebben de zagen op voorraad in onze winkel, waar u te allen tijden welkom bent. Voor verdere informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.

  

Technische gegevens
Cilinderinhoud cm³ 70,7
Geluidsdrukniveau dB(A) 1) 105
Geluidsvermogenniveau dB(A) 1) 118
Gewicht kg 2) 6,6-6,7
STIHL Oilomatic ketting Rapid Super (RS)
Trillingsniveau links/rechts m/s² 3) 3,1/3,3
Vermogen kW/Pk 4,2/5,7
Vermogensgewicht kg/kW 1,6
Zaagkettingsteken 3/8 "
  • 1) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
  • 2) Zonder benzine, zaagblad en zaagketting
  • 3) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2 m/s²

 

 

STIHL MS441 motorkettingzaag

STIHL - tuingereedschap en tuinmachines voor particulieren en professionals. STIHL ontwikkelt, produceert en verkoopt een ruim assortiment tuinmachines waarbij kwaliteit en service centraal staat. Of het nu om een kettingzaag, bosmaaier, bladblazer of heggenschaar gaat, u vindt vast de machine die u nodig heeft.

Al sinds 1926 staat STIHL bekend als pionier van innovatieve technologieën, waarmee het leven van de gebruiker gemakkelijker wordt gemaakt. STIHL machines worden uitsluitend verkocht door gespecialiseerde vakhandelaars. Op deze manier worden machines startklaar overhandigd en geniet u van persoonlijke tips en een uitstekende service. Ontdek hier alle STIHL producten op onze website.