Geen producten (0)
1 2
 

Stihl accu hoogsnoeier HTA 86 zonder accu en lader

€ 679,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Dankzij de accuhoogsnoeier HTA 86 van STIHL kan je middelhoge bomen op een eenvoudige manier onderhouden. Met een totale lengte van 390 cm is hij een waardevol hulpmiddel bij alle snoeiwerkzaamheden. Professionals in het tuin- en landschapsonderhoud, bosbouwspecialisten, gemeentewerkers maar ook veeleisende hobbytuiniers zullen de uitstekende ergonomie van deze machine ongetwijfeld waarderen, met name dankzij de stabiele telescoopsteel met vierkante doorsnede. Met de roterende snelspanhendel kan je bovendien de lengte van de buis snel verlengen met maximaal 120 cm. De buis blijft perfect stabiel: hij draait of buigt niet.

Met de ¼" PM3-ketting maak je eenvoudig en nauwkeurig zaagsneden in het hout. Het hoge zaagvermogen zorgt voor zuivere en efficiënte resultaten. De hoogwaardige EC‑ motor, in combinatie met een accu van het STIHL AP systeem, staat garant voor een krachtige aandrijving met constante prestaties. Hij is zo stil dat je de machine zonder problemen kan gebruiken in geluidsgevoelige omgevingen, zoals woonwijken.

Of je nu rechts- of linkshandig bent, de ergonomische bedieningshendel en de geïntegreerde automatische vergrendeling zijn zeer gemakkelijk te bedienen. De handgreep, met antislipbescherming, maakt het mogelijk om te allen tijde efficiënt en veilig te werken, zelfs in de regen. Andere voordelen:

 • Gereedschapsloze reservoirdop metsemitransparant reservoir voor een snelle vulling en een constante controle van het oliepeil

 • Robuuste takkenhaak om het snoeiafval te grijpen en gemakkelijk uit de boom te verwijderen, tot 5 meter hoog

  Technische data

  Technische data Wert
  Totale lengte (min.) cm 1) 270
  Totale lengte (max.) cm 2) 390
  Accu-technologie AP systeem
  Acculooptijd met AP 200 min 3) tot 41
  Acculooptijd met AP 300 min 3) tot 51
  Acculooptijd met AP 300 S min 3) tot 64
  Acculooptijd met AR 2000 min 3) tot 175
  Acculooptijd met AR 2000 L min 3) tot 210
  Acculooptijd met AR 3000 min 3) tot 230
  Acculooptijd met AR 3000 L min 3) tot 320
  Trillingsniveau links/rechts m/s² 4)

  1/1

   

  Stihl - BR 600 - Zeer krachtige bladblazer met 4-MIX®-motor