Geen producten (0)
 

STIHL | Veiligheidsbroek advance maat 60

€ 215,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
EAN code 795711312978
Omschrijving

Veiligheidsbroek advance mt 60

Taillebroek Advance - Met de nieuwste snijprotectie

Extreem lichte, comfortabele taillebroek uit de modellenlijn STIHL ADVANCE in de kleurvariant zwart/oranje. De innovatieve snijprotectie van de nieuwste generatie zorgt voor een minimaal gewicht en een optimaal lichaamsklimaat. Voorzijde versterkt tegen slijtage en het doorlaten van vocht. Zakje voor mobiele telefoon, achterzak met ritssluiting, zak op dijbeen, dubbel gereedschapszakje. 360° elastische band. STIHL ADVANCE werd speciaal ontwikkeld met het oog op de eisen die worden gesteld bij professioneel gebruik van motorzagen.

zaagbroek zaag broek

Veiligheidsbroek advance mt 60

 

 

STIHL - tuingereedschap en tuinmachines voor particulieren en professionals. STIHL ontwikkelt, produceert en verkoopt een ruim assortiment tuinmachines waarbij kwaliteit en service centraal staat. Of het nu om een kettingzaag, bosmaaier, bladblazer of heggenschaar gaat, u vindt vast de machine die u nodig heeft.

Al sinds 1926 staat STIHL bekend als pionier van innovatieve technologieën, waarmee het leven van de gebruiker gemakkelijker wordt gemaakt. STIHL machines worden uitsluitend verkocht door gespecialiseerde vakhandelaars. Op deze manier worden machines startklaar overhandigd en geniet u van persoonlijke tips en een uitstekende service. Ontdek hier alle STIHL producten op onze website.