Geen producten (0)
 

Stihl Ruggedragen Accu's AR series set (AR 2000L, AR 3000L)

€ 1.749,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 1189-551
Omschrijving

Ruggedragen accu AR 2000 L SET

uggedragen lithium-ionaccu met een energie-inhoud van 1000 Wh voor een lange levensduur. USB-aansluiting, Bluetooth®-interface voor gebruik in combinatie met STIHL connected. Robuuste behuizing met ingebouwde draaggreep en laadindicator (zes leds). Kan rechtstreeks op de RMA 765 V worden aangesloten. Kan worden gebruikt bij machines met een stekker, mits deze zijn aangesloten op het AR L draagsysteem met de AR L aansluitkabel. Kan worden gebruikt bij machines met een accuschacht, mits deze zijn aangesloten op de AP adapter met de AR L aansluitkabel. Kan gebruikt worden bij nat weer. Set met aansluitkabel AR L en AP adapter. Met draagtuig. Zonder draagsysteem en lader.

 

Technische data

Technische data Wert
Gewicht accu kg 7,4
Nominale spanning V 36
Energie-inhoud Wh 1.015
Capaciteit ah 27,4
Accucel technologie LITHIUM-ION
 
 

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.

 

Ruggedragen accu AR 3000 L set

Ruggedragen lithium-ionaccu met een energie-inhoud van 1500 Wh voor een lange levensduur. USB-aansluiting, Bluetooth®-interface voor gebruik in combinatie met STIHL connected. Robuuste behuizing met ingebouwde draaggreep en laadindicator (zes leds). Kan rechtstreeks op de RMA 765 V worden aangesloten. Kan worden gebruikt bij machines met een stekker, mits deze zijn aangesloten op het AR L draagsysteem en de AR L aansluitkabel. Kan worden gebruikt bij machines met een accuschacht, mits deze zijn aangesloten op de AP adapter. Kan gebruikt worden bij nat weer. Set met aansluitkabel AR L en AP adapter. Zonder draagsysteem en lader.

 

 

Technische data

Technische data Wert
Gewicht accu kg 9,5
Accu-energie/-capaciteit Wh 1) 1.520
Accucel technologie LITHIUM-ION

1) Energieinhalt gemäß Zellherstellerspezifikation. Zur Erhöhung der Lebensdauer ist der in der tatsächlichen Anwendung zur Verfügung stehende Energieinhalt geringer.

 

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.