Geen producten (0)
 

Stihl AP 500S Accu

€ 469,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode leverancier EA014006500
Omschrijving

AP 500 S ACCU: DE FLEXIBELE ACCUOPLOSSING VOOR BOOMVERZORGING EN TUIN- EN LANDSCHAPSONDERHOUD

Het STIHL AP systeem ondersteunt je bij de dagelijkse boomverzorging en het tuin- en landschapsonderhoud. Met de AP lithium-ion-accu’s kan je je STIHL accumachines zelfs voor de meest veeleisende klussen gebruiken. Vier led-indicatoren informeren je voortdurend over de status van de accu. Dankzij de nieuwe Power Laminate technologie biedt de STIHL AP 500 S accu je een verdubbeld aantal laadcycli in vergelijking met de vorige accu’s. Ook het geleverde vermogen is toegenomen ten opzichte van de STIHL AP 300 S accu. Bovendien kan je de STIHL AP 500 S accu integreren in het systeem voor machineparkbeheer STIHL connected. Zo zie je op elk ogenblik en volledig overzichtelijk hoe lang je de accu effectief hebt gebruikt.

Je kan de STIHL AP 500 S met een nominale spanning van 36 V opladen met de snelladers AL 300 en AL 500 of de standaardlader AL 101.

Raadpleeg het overzicht van de laad- en looptijden om te weten hoe lang je je STIHL accumachine kan gebruiken en hoe lang het duurt om de gebruikte AP accu weer op te laden. In het overzicht vind je ook welke AP accu aanbevolen is voor je STIHL machines.

Alle accumachines van het STIHL AP systeem zijn ontworpen voor professionele gebruikers en voor dagelijks gebruik, zelfs bij slecht weer. Daarom zijn ze voorzien van een beproefde bescherming tegen spatwater. De effectiviteit wordt bewezen door strenge interne tests. De spatwatertest is onder andere gebaseerd op de IPX4-standaard. Ook de AP 500 S accu is voorzien van een beproefde bescherming tegen spatwater dat gecertificeerd is conform beveiligingsgraad IPX4.

  • Energie-inhoud van de accu 337 Wh, gewicht 2,0 kg
  • Compatibel met alle accumachines van het AP systeem van STIHL
  • Verhoogd aantal laadcycli dankzij de Power Laminate technologie
  • 4 praktische leds als indicatie van de laadtoestand en de hoeveelheid energie
 
 
 
 
 

TECHNISCHE DETAILS

Nominale spanning 36 V
Gewicht accu 2 kg
Energie-inhoud 337 Wh
Capaciteit 8,8 Ah
Accucel technologie LITHIUM-ION
Eindspanning bij laden 41,9 V
Temperatuurbereik laden 5-40
Temperatuurbereik ontladen -10-50