Geen producten (0)
 

Stihl RMA 239 C accu maaier

€ 359,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode leverancier 63200111435
Omschrijving

RMA 239 C ACCUGRASMAAIER: MET COMFORTSTUUR VOOR EFFICIËNT EN ERGONOMISCH MAAIEN

Heb je een tuin en wil je je gazon thuis gemakkelijk en zonder uitstoot van uitlaatgassen onderhouden, dan is de STIHL RMA 239 C accugrasmaaier, met een maaibreedte van 37 cm, de ideale keuze. Voor het gazononderhoud in je tuin overtuigt deze machine, uitgerust met accu’s van het STIHL AK systeem, met haar lage gewicht en onberispelijke efficiëntie. Ze is geschikt voor het het maaien van middelgrote gazons

De geoptimaliseerde windvleugelmessen zorgen ervoor dat je energiezuinig kan maaien en bieden verbeterde snijprestaties. De polymeerbehuizing is zowel licht als bijzonder robuust. Het ergonomische comfortstuur is in de hoogte verstelbaar, wat het werkcomfort nog verder verhoogt. Met de centrale snijhoogteverstelling stel je de snijhoogte in in 5 stappen, van 30 mm tot 70 mm. De opklapbare grasopvangbox, met een capaciteit van 40 liter, is eenvoudig te legen. Het eveneens opklapbare comfortstuur zorgt bovendien voor een bijzonder handig transport en opslag van de RMA 239 C accugrasmaaier.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoe lang je nog kan werken met je STIHL RMA 239 C accugrasmaaier, maar ook om te weten hoe lang het duurt om de gebruikte accu weer op te laden.

  • Machine zonder accu en zonder lader
  • Lichte accugrasmaaier met 37 cm maaibreedte voor kleine tot middelgrote gazons
  • Voor geluidsarm gebruik op kleinere tot middelgrote gazons
  • Grasopvangbox van 40 liter eenvoudig leeg te maken dankzij klapmechanisme
  • Gemakkelijk hanteren door in de hoogte verstelbaar, comfortabel monostuur