Geen producten (0)
 

STIHL HSA 26 | Accu struik- en grasschaar

€ 149,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 4515 011 3500-1
Omschrijving

STIHL HSA 26 | Accu struik- en grasschaar

 

       

Opgelet: beperkt leverbaar. Lichte en compacte accugras- en buxusschaar voor het snoeien en verzorgen van kleinere, groenblijvende hagen en kleinbladige sierstruiken. Struikmes met geoptimaliseerde STIHL mesgeometrie voor een perfecte snede. Met grasmes voor het bijsnijden van gazonranden. Antislip bedieningshandgreep voor een ideale ergonomie. De messen kunnen makkelijk en zonder gereedschap vervangen worden. Met aanduiding van laadniveau zodat u het resterende accuniveau altijd in de gaten kan houden. De AS 2 accu is uitsluitend compatibel met de producten van het AS systeem en is niet compatibel met de HSA 25. Inbegrepen in de set: 1 x lithium-ionaccu AS 2, 28 Wh, 10,8 V; 1 x standaardlader AL 1; 1 x struikmes, lengte 20 cm, met zwaardbeschermer; 1 x grasmes, lengte 12 cm, met zwaardbeschermer; 1 x transporttas zwart/oranje met openingen voor wandmontage.

Licht, handig en precies

Klein, maar handig: door het lage gewicht en het extra korte snoeigereedschap is de HSA 26 bijzonder wendbaar en eenvoudig te bedienen. Daardoor is een precieze snoeigeleiding heel gemakkelijk en ideaal voor gedetailleerd snoeiwerk van heggen en struiken, en het nauwkeurig trimmen van gazonranden.

 

STIHL - tuingereedschap en tuinmachines voor particulieren en professionals. STIHL ontwikkelt, produceert en verkoopt een ruim assortiment tuinmachines waarbij kwaliteit en service centraal staat. Of het nu om een kettingzaag, bosmaaier, bladblazer of heggenschaar gaat, u vindt vast de machine die u nodig heeft.

Al sinds 1926 staat STIHL bekend als pionier van innovatieve technologieën, waarmee het leven van de gebruiker gemakkelijker wordt gemaakt. STIHL machines worden uitsluitend verkocht door gespecialiseerde vakhandelaars. Op deze manier worden machines startklaar overhandigd en geniet u van persoonlijke tips en een uitstekende service. Ontdek hier alle STIHL producten op onze website.