Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Stihl AP 300S Accu

€ 369,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode leverancier 48504006585
Omschrijving

AP 300 S ACCU MET STIHL CONNECTED. COMPATIBEL MET ALLE PROFESSIONELE MACHINES VAN HET AP SYSTEEM

Het STIHL AP systeem ondersteunt je bij je dagelijkse boomverzorging en tuin- en landschapsonderhoud. Met de juiste AP lithium-ion-accu’s gebruik je je STIHL accumachines zelfs voor de meest veeleisende klussen. Vier leds geven voortdurend de laadstatus van de accu aan.

Integreer de STIHL AP 300 S accu eenvoudig in STIHL connected om de belangrijkste accugegevens te verzamelen en te registeren. Zo heb je op elk moment een duidelijk overzicht van al je accu’s. Met STIHL connected analyseer je het energieverbruik, de dagelijkse gebruikstijd en de toestand van je accu, en lokaliseer en identificeer je ook je verschillende accu’s. Je kan bijvoorbeeld de laatst gekende GPS-positie van je AP 300 S bekijken met een smartphone of de STIHL connected Box. Als alle accu’s zich binnen het bereik van een Bluetooth®-verbinding bevinden, bijvoorbeeld wanneer je ze buiten gebruikt, worden ze weergegeven in de STIHL connected App. Je kan dan ook controleren of ze allemaal correct zijn opgeborgen.

Gebruik één van de STIHL AL snelladers of de STIHL AL standaardlader om de STIHL AP accu’s met een nominale spanning van 36 V op te laden.

De STIHL AP 300 S weegt 1,8 kg en heeft een energie-inhoud van 227 Wh. De STIHL AP accu is eveneens verkrijgbaar met volgende capaciteiten:

 • AP 200 met 187 Wh energie-inhoud, gewicht: 1,3 kg
 • AP 300 met 227 Wh energie-inhoud, gewicht: 1,8 kg
 • AP 500 met 337 Wh energie-inhoud, gewicht: 2,0 kg

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de accu om te weten hoe lang je nog kan werken met je STIHL accumachine, maar ook om te weten hoe lang het duurt om de gebruikte AP accu weer op te laden. In het overzicht zie je ook welke AP accu aanbevolen is voor je STIHL machine.

Alle machines van het STIHL AP systeem zijn gemaakt voor professionele gebruikers en voor dagelijks gebruik, ook bij slecht weer. Ze zijn dan ook voorzien van een beproefde bescherming tegen spatwater, die bewezen is door geavanceerde interne tests. De spatwatertest is gebaseerd op de norm IPX4. Ook de AP 300 S accu is voorzien van een beproefde bescherming tegen spatwater dat gecertificeerd is conform beveiligingsgraad IPX4.

 • Krachtige en duurzame lithium-ion-accu
 • 281 Wh accu-energie bij 1,8 kg gewicht
 • Compatibel met alle accumachines van het AP systeem van STIHL
 • 4 praktische leds als indicatie van de laadtoestand en de hoeveelheid energie
 • Digitale registratie van de accutoestand en het gebruik met STIHL connected

   

  TECHNISCHE DETAILS

  Accucel technologie LITHIUM-ION
  Eindspanning bij laden 42 V
  Temperatuurbereik laden -20-50
  Gewicht accu 1,8 kg
  Temperatuurbereik ontladen -20-50
  Energie-inhoud 281 Wh
  Capaciteit 7,2 Ah

Ook interessant

€ 139,00
€ 189,00