Geen producten (0)
 

Stihl HTA 50 I Accuzaag

€ 319,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode leverancier LA020116400
Omschrijving

HTA 50 ACCUHOOGSNOEIER: UITSTEKENDE SNOEIPRESTATIES EN STILLE WERKING

De STIHL HTA 50 accuhoogsnoeier is ideaal voor particuliere gebruikers die hun bomen willen onderhouden en hoge takken willen terugsnoeien. Deze robuuste machine is ook een waardevol hulpmiddel bij het onderhouden van bosgebieden en het verwijderen van dood hout. De STIHL HTA 50 is compatibel met de lithium-ion-accu’s van het STIHL AK systeem. Je kan hem dus gebruiken in geluidsgevoelige gebieden zonder gehoorbescherming.

Dankzij de ergonomische bedieningsgreep heb je alle bedieningselementen van de STIHL HTA 50 binnen handbereik. Je kan de ergonomisch ontworpen bedieningsgreep met gemak bedienen, of je nu links- of rechtshandig bent. De hele greep is omgeven door een comfortabel omhulsel, dat voor een goede grip zorgt. De STIHL 1/4" PM3 ketting garandeert een hoog snoeivermogen. Dankzij het lage gewicht en de zijdelingse kettingspanner, waarmee je de ketting gemakkelijk opspant, werk je comfortabel, ergonomisch en krachtbesparend. Het deksel van de semitransparante tank opent gemakkelijk voor snel bijvullen. Met de robuuste takkenhaak op de compacte snoeikop, grijp en verwijder je gemakkelijk snoeiafval uit bomen. De STIHL HTA 50 accuhoogsnoeier is compatibel met de optioneel verkrijgbare STIHL Smart Connector 1.0.

De HTA 50 heeft een totale lengte van 280 cm. De deelbare schacht zorgt voor een ruimtebesparend transport en eenvoudige opslag. Een optioneel steelverlengstuk is verkrijgbaar om de steel te verlengen tot 330 cm.

Raadpleeg ons overzicht van de laad- en looptijden van de STIHL accu’s om te weten hoe lang je je STIHL HTA 50 accuhoogsnoeier kan gebruiken en hoe lang het duurt om je accu weer op te laden.

  • Lichte accuhoogsnoeier voor boomverzorging
  • Machine zonder accu en zonder lader
  • Snoeien en onderhouden van boomtoppen voor particuliere gebruikers
  • Intuïtieve bedieningshendel geschikt voor rechts- en linkshandigen
  • Veilig verwijderen van gesnoeide takken met de robuuste takkenhaak
  • Deelbare schacht vereenvoudigt het transport
  • Deelbare schacht voor eenvoudig transport en opslag
 
 
 
 

TECHNISCHE DETAILS

Gewicht 3,6 kg 1)
Nominale spanning 36 V
Geluidsdrukniveau 78 dB(A) 2)
Geluidsvermogenniveau 94 dB(A) 2)
Trillingsniveau links/rechts 0,5/1 m/s² 3)
Totale lengte (min.) 280 cm 4)
Totale lengte (max.) 280 cm 5)