Geen producten (0)

Stihl MS 162 I Benzinemotorzaag

€ 199,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

MS 162 BENZINEKETTINGZAAG: INSTAPMODEL VOOR ZEER DIVERSE TAKEN

De STIHL MS 162 benzinekettingzaag is een betrouwbaar instapmodel dat zowel geschikt is voor het onderhoud van privéterreinen als voor werkzaamheden in de tuinbouw en de landschapsverzorging. Ze is ideaal voor occasioneel gebruik, zoals het zagen van haardhout of het snoeien van fruitbomen. Deze lichte maar robuuste kettingzaag kan met gemak allerlei klusjes aan. Zelfs het vellen van kleine bomen is geen probleem voor de STIHL MS 162.

Deze betrouwbare kettingzaag is voorzien van een krachtige STIHL 2-MIX-motor, die zorgt voor hoge zaagprestaties bij een laag energieverbruik. Zo maak je nauwkeurige en efficiënte zaagsneden, ondersteund door de 3/8“P zaagketting met smalle zaagsnede, die standaard is voorzien. Het STIHL antivibratiesysteem vermindert de overdracht van trillingen op de handgreep, om je spieren en gewrichten te beschermen. Dit zorgt voor een soepele en stabiele werking van de machine.

Nog een element dat bijdraagt tot het werkcomfort: met de eenhendelbediening bedien je alle functies, zoals starten, draaien of stoppen, met slechts één hand. En herstarten na een pauze is ook veel gemakkelijker, omdat de combihendel met stopfunctie automatisch terugveert naar de werkstand. Een ander bijzonder handig kenmerk is de zijdelingse kettingspanner voor het veilig en gemakkelijk aanspannen van de ketting.

  • Benzinekettingzagen om haardhout te zagen en voor het onderhoud van percelen
  • Voor privégebruikers
  • Eenvoudige bediening dankzij eenhendelbediening en combihendel met stopfunctie
  • Zijdelingse kettingsnelspanner
  • Ook comfortabel bij langdurig gebruik dankzij het STIHL antivibratiesysteem

Ook interessant

€ 269,00 € 289,00