Geen producten (0)

Stihl MSA 220 I Accuzaag

€ 509,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode leverancier MA032000020 (35 cm) MA032000021 (40cm)
Omschrijving

MSA 220 C-B ACCUKETTINGZAAG: PRESTATIES EN COMFORT VOOR EEN GROOT AANTAL TOEPASSINGEN

De krachtige STIHL MSA 220 C-B accukettingzaag, uitgerust met een professionele zaaggarnituur, is klaar voor elke uitdaging: kleine bomen vellen en van hun takken ontdoen, stammen verzagen of zelfs boomverzorging. Ze is uitgerust met een krachtige, terugslagarme STIHL 3/8"-PS3 Pro zaagketting. Deze ketting met volle beiteltanden staat garant voor een uitstekend terugslaggedrag en een hoge zaagkwaliteit. Met de STIHL MSA 220 C-B werk je bovendien zonder probleem in geluidsgevoelige omgevingen, zowel voor tuin- en landschapsonderhoud als voor ambachtelijke activiteiten. Bij het bouwen van houtconstructies werk je dus in stilte en profiteer je van de emissie- en onderhoudsvrije werking van de EC-motor. Bijzonder handig wanneer je je machine in een gesloten ruimte gebruikt.

Dankzij de sterke EC-motor, in combinatie met de krachtige STIHL AP 300 S accu, heeft de STIHL MSA 220 een maximaal zaagvermogen. Het ergonomische ontwerp van de beugelhandgreep en van de bedieningshendel achteraan verhoogt het comfort en de veiligheid nog meer.

Ook andere kenmerken maken van de STIHL MSA 220 C-B een bijzonder efficiënte kettingzaag:

  • De stijve metalen klauw zorgt ervoor dat de kettingzaag een goede grip op het hout heeft, zodat je zeer gemakkelijk precieze sneden kan maken.
  • Met de STIHL kettingsnelspanner span je de ketting gemakkelijk, veilig en zonder gereedschap opnieuw aan. Onze video over de STIHL kettingsnelspanner toont je de verschillende stappen om je ketting goed aan te spannen.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoe lang je nog kan werken met je STIHL MSA 220 C-B accukettingzaag, maar ook om te weten hoe lang het duurt om je accu weer op te laden.

Alle machines van het STIHL AP systeem zijn gemaakt voor professionele gebruikers en voor dagelijks gebruik, ook bij slecht weer. Ze zijn dan ook voorzien van een beproefde bescherming tegen spatwater, die bewezen is door geavanceerde interne tests. De spatwatertest is gebaseerd op de norm IPX4.

  • Enkel de machine, zonder accu en lader
  • Veelzijdig inzetbare accukettingzaag met heel hoog zaagvermogen
  • Om bomen te vellen, van takken te ontdoen, te verzagen of hout te zagen voor houtconstructies
  • Geluidsarme EC-motor voor de inzet in geluidsgevoelige omgeving
  • Uitstekende zaagprestaties dankzij de zaagketting 3/8" PS3-Pro
  • Eenvoudige bediening dankzij ergonomisch design