Geen producten (0)

Stihl MSA 160 I Accuzaag

€ 379,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 1250 200 0012-85
Productcode leverancier MA 032000004
Omschrijving

MSA 160 ACCUKETTINGZAAG: KRACHTIG EN COMFORTABEL

Of je nu haardhout wilt zagen, fruitbomen wilt snoeien of hout wilt bewerken, de STIHL MSA 160 C-B accukettingzaag is de juiste keuze. Ze is zowel geschikt voor particuliere werkzaamheden als voor onderhoudswerk in tuinen en landschappen en ambachtelijke activiteiten. Omdat de motor stil en emissievrij is, is de machine geschikt voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen of zelfs in gesloten ruimten.

De STIHL MSA 160 C-B is een krachtpatser in het assortiment van accukettingzagen. De directe krachtoverbrenging naar de STIHL 1/4“-PM3 zaagketting en het slim beheer van het motorvermogen garanderen hoge zaagprestaties, zelfs voor dikkere takken en balken. Dankzij het verminderde aantal elektrische componenten is deze kettingzaag een echt lichtgewicht, ondanks haar hoge vermogen. Met een gewicht van slechts 3,1 kg (zonder accu) kan je zelfs gedurende lange tijd comfortabel werken. Andere kenmerken van de STIHL MSA 160 C-B accukettingzaag:

  • Met de STIHL kettingsnelspanner span je de ketting gemakkelijk, veilig en zonder gereedschap aan.
  • Het QuickStop Super remsysteem biedt extra veiligheid.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoe lang je nog kan werken met je STIHL MSA 160 C-B accukettingzaag, maar ook om te weten hoe lang het duurt om de gebruikte accu weer op te laden.

Alle machines van het STIHL AP systeem zijn gemaakt voor professionele gebruikers en voor dagelijks gebruik, ook bij slecht weer. Ze zijn dan ook voorzien van een beproefde bescherming tegen spatwater, die bewezen is door geavanceerde interne tests. De spatwatertest is gebaseerd op de norm IPX4.

  • Enkel de machine, zonder accu en lader
  • Lichte accukettingzaag voor geluidsgevoelige omgevingen
  • Voor doe-het-zelvers en professionals
  • Hoog zaagvermogen en fijne snedes
  • Eenvoudig opspannen van de ketting dankzij het STIHL kettingsnelspannersysteem