Geen producten (0)

Bladblazer Husqvarna

Een bladblazer van het toonaangevende merk Husqvarna koopt u voordelig bij Tuinmachinemarkt.nl. Met deze bladblazer gebruikt u een krachtig gereedschap dat niet alleen geschikt is voor het wegblazen van bladeren en afval uit de tuin, maar ook voor het schoonmaken van machines, schuurtjes en vele andere ruimtes. U vindt in ons brede assortiment een handgedragen en ruggedragen bladblazer van Husqvarna. Wij hebben ze beschikbaar in diverse prijsklassen, zodat we voor iedereen een passende oplossing kunnen bieden. Bekijk snel ons aanbod online!

Bladblazer Husqvarna: efficiënt en krachtig bladblazen

Met een bladblazer van Husqvarna kunt u efficiënt en krachtig bladblazen in uw tuin. Deze bladblazer is ergonomisch ontworpen door het toonaangevende merk en bevat vele praktische functies. De bladblazers van Husqvarna hebben een hoge blaascapaciteit en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Het zijn ook nog eens milieuvriendelijke producten door een lagere uitstoot van schadelijke gassen en lager verbruik van brandstof voor de benzinevarianten.

Direct online bestellen

U kunt de bladblazer van Husqvarna direct online bestellen bij Tuinmachinemarkt.nl. Doordat wij onze producten online aanbieden, kunnen wij voordelige prijzen hanteren. Voor elk budget hebben wij wel een oplossing! Plaats direct uw bestelling online. Wij leveren het product gratis bij u thuis. Heeft u nog vragen over onze bladblazers of over het merk Husqvarna? Neem dan contact op via 070 – 517 88 41.

Sorteer op:  

Husqvarna 325 iB accu blazer Krachtige bladblazer met cruisecontrol en boostmodus De…
€ 349,00
Husqvarna accu bladblazer 120iB (excl. accu en lader) De Husqvarna 120iB is een lichtgewicht en…
€ 219,00
HUSQVARNA 525iB (Excl. accu en lader) HUSQVARNA 525iB (Excl. accu en lader) Goed uitgebalanceerde,…
€ 549,00