Geen producten (0)

                                            

 

Veilig betalen met IDEAL

GLS Netherlands

 

Husqvarna 435 aanbieding

Een Husqvarna 435 motorkettingzaag vindt bij Tuinmachinemarkt.nl regelmatig in de aanbieding. Houd daarvoor onze aanbiedingenpagina goed in de gaten en profiteer van de beste prijzen. De Husqvarna 435 is een tweede generatie lichtgewicht en efficiënte allround kettingzaag. Het is eenvoudig te starten en te bedienen. De kettingzaag is voorzien van een X-TORQ motor. Dit biedt lager brandstofverbruik en verminderde uitstoot van schadelijke gassen. Het is dus ook een milieuvriendelijke kettingzaag. Kijk snel in onze webshop en profiteer van een Husqvarna 435 aanbieding bij Tuinmachinemarkt.nl!

Husqvarna 435 aanbieding: geschikt voor vele toepassingen

De Husqvarna 435 is geschikt voor diverse toepassingen en hebben wij regelmatig in de aanbieding. Het heeft een ergonomische handgreep en een kettingspanner aan de zijkant. Het brandstofniveau is aan de zijde te zien. Het is ook mogelijk om verschillende velmarkeringen in te stellen, zodat er meer precies bij het vallen is. Tuinmachinemarkt.nl heeft jarenlange ervaring met de verkoop van tuinmachines en –gereedschap. Wij voorzien u ook graag van advies op maat over een aanbieding of onze machines, zoals de Husqvarna 435.

Bestel direct online!

Bestel direct uw Husqvarna 435 online en profiteer van een scherpe aanbieding en tarieven. Wij zorgen voor een snelle en gratis levering! Heeft u nog vragen over onze producten? Bel ons dan op 070 – 517 88 41.