Geen producten (0)

Husqvarna bladblazer

Een Husqvarna bladblazer kunt u tegen scherpe prijzen kopen bij Tuinmachinemarkt.nl. De bladblazer van dit toonaangevende merk is een krachtig gereedschap. Het is uiteraard geschikt voor het blazen van bladeren en afval uit uw tuin. Daarnaast is deze ook prima geschikt voor het schoonmaken van andere ruimtes, zoals schuurtjes en tuinhuizen, maar ook voor het schoonblazen van machines. Bij ons vindt u zowel handgedragen als ruggedragen bladblazers van dit merk. U vindt ze in diverse prijsklassen. Dit betekent dat we voor elk budget wel een passende oplossing kunnen bieden. Bekijk ons aanbod direct in onze webshop!

Husqvarna bladblazer: krachtig en efficiënt

De Husqvarna bladblazer is een efficiënte en krachtige bladblazer voor particulier gebruik. De machine is ergonomisch ontworpen door Husqvarna. Het is voorzien van veel praktische functies. Ze hebben een uitstekende blaascapaciteit en zijn ook nog eens gebruiksvriendelijk. Vrijwel iedereen kan hiermee overweg. Door de lagere uitstoot van schadelijke gassen en lager brandstofverbruik van de benzine bladblazers, zijn het ook milieuvriendelijke producten.

Online bestellen of bellen

Plaats direct een bestelling in de webshop van Tuinmachinemarkt.nl voor een Husqvarna bladblazer. Door de online verkoop van deze producten kunnen wij scherpe tarieven hanteren. Bovendien hebben we regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen voor onze tuinmachines. Meer weten over een Husqvarna bladblazer? Stel uw vragen dan door te bellen naar 070 – 517 88 41.

Sorteer op:  

Husqvarna 325 iB accu blazer Krachtige bladblazer met cruisecontrol en boostmodus De…
€ 349,00
Husqvarna accu bladblazer 120iB (excl. accu en lader) De Husqvarna 120iB is een lichtgewicht en…
€ 219,00
HUSQVARNA 525iB (Excl. accu en lader) HUSQVARNA 525iB (Excl. accu en lader) Goed uitgebalanceerde,…
€ 549,00