Geen producten (0)

STIHL ketting

Profiteer van gratis verzending en snelle levering per koerier en bestel een STIHL ketting direct online bij dé webshop voor tuingereedschappen, -machines en toebehoren: Tuinmachinemarkt.nl. Naast onze online shop beschikken wij ook over een zaak gevestigd in wassenaar. Hier kunt u rustig onze producten komen bekijken. Onze medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van meer informatie en advies. Zo kunt u altijd een weloverwogen keuze maken. Wat uw budget en toepassing ook is: wij hebben het juiste materiaal in huis. Bestel vandaag nog!

STIHL ketting: voor elk merk en voor elke toepassing de juiste ketting leverbaar

Efficiënt werken met een motorzaag: het begint met het kiezen van de juiste ketting. De kettingen van het merk STIHL worden gekenmerkt door hun hoogwaardige kwaliteit en stevigheid. Bovendien beschikken de kettingen over soepel zaaggedrag en ze trillingsarm. Binnen het merk is voor elke vermogen en voor elke toepassing de juiste ketting te vinden.

Verzeker van veilig online bestellen en betalen

Bestelt u een STIHL ketting online via onze webshop dan bent u verzekerd van veilig online betalen. Maak uw keuze uit diverse betaalmethodes als iDEAL, PayPal en IBAN. Regelmatig kunt u bij ons profiteren van extra scherpe prijzen. Houd hiervoor onze aanbiedingen in de gaten! Wilt u meer weten over de STIHL ketting aarzel dan niet contact op te nemen met onze klantenservice. Deze is telefonisch te bereiken via nummer 070 - 517 88 41.

Sorteer op:  

Stihl steelverlengstuk HTA 50 Eenvoudige verlenging van de reikwijdte met 50 cm. Uit…
€ 54,00
Stihl rugdraagsysteem RTS Rugdraagsysteem RTS voor langdurig gebruik. Aanpasbaar aan…
€ 158,00
Stihl steun HTA 135 & HLA 135 Steun voor bescherming van de accu’s tegen…
€ 34,00
Stihl steun HTA & HLA Steun voor bescherming van de accu’s tegen…
€ 34,00
Stihl Combi vijl Vijlhouder 2-in-1 Handig hulpmiddel om tanden en dieptebegrenzer in…
€ 38,50
Vijlsets voor slijpen van zaagkettingen Bestaande uit vijlhouder met ronde vijl, platte vijl en…
€ 20,70