Geen producten (0)
 

Honda HRX 476 QY

€ 1.359,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode HRX-476C-QX
Productcode leverancier HRX-476C-QX
Netto gewicht 42,00 Kg
Bruto gewicht 42,00 Kg
Afmetingen (l,b,h) 153 x 53 x 101 cm
Omschrijving

Honda HRX 476C QX

 

Geavanceerde technologie voor uw gazon

Deze HRX-grasmaaier is bij uitstek geschikt voor grote gazons (> 1 tennisbaan). Hij is licht, krachtig en rijdt comfortabel dankzij de kogellagers aan de voor- en achterwielen.

Als u kiest voor een HRX-grasmaaier, schaft u meer dan 30 jaar ontwikkeling en constante innovatie aan. Alle functies van deze grasmaaiers zijn volledig klantgericht. Dit enorme assortiment geeft de norm aan voor andere maaiers. Ze zijn duurzaam, eenvoudig te bedienen en zorgen telkens weer voor een perfect resultaat.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

Laag geluid: Ons R&D-team heeft een gepatenteerd mes ontworpen dat een laag geluidsniveau heeft (-0,5 dB(A)) in vergelijking met traditionele messen. Met een combinatie van motor en maaidekdesign is het geluidsniveau 30% lager dan de huidige EU-norm.

Roto-stop: Stopt de messen, maar laat de motor lopen terwijl u de graszak leegmaakt of beweegt over het tuinpad met de zelfaangedreven modellen.

Achterrol: Modellen met een achterrol geven uw gazon een klassiek gestreept effect. Een achterrol zorgt voor een nog betere machinebalans en controle tijdens het maaien van de rand van uw gazon.

 

Honda HRX 476C QX