Geen producten (0)
 

STIHL HLA 65 | Accu Heggensnoeier

€ 389,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 4859 011 2900
Productcode leverancier 4859 011 2900
Netto gewicht 3,50 Kg
Bruto gewicht 3,50 Kg
Omschrijving

STIHL HLA 65 | Accu Heggensnoeier

Geluidsarme accuheggenschaar

Geluidsarme accuheggenschaar met krachtige lithium-ion-accu. Aan twee kanten geslepen, 50 cm lange mesbalk, transmissiehoek instelbaar van -45° tot 70°. Zeer goed voor het snijden direct aan de heg of op afstand. Ook zeer goed geschikt voor het onderhoud van bodembedekkers en struikgewas. Ideaal voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen. De accu AP 300 is aangeraden.

Stihl heggenscharen, kettingzagen en motordoorslijpers zijn producten die bij aanschaf het nodige advies en product uitleg genieten, om u hierin professioneel te begeleiden door onze medewerkers zijn deze Stihl producten uitsluitend in de winkel verkrijgbaar en  derhalve  niet via de webshop  te bestellen en  te verzenden. Wij  hebben de heggen-scharen  op voorraad in onze winkel, waar u te allen tijden welkom bent. Voor verdere informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.

 

STIHL RESERVEER DEZE STIHL HEGGENSCHAAR >

 

Technische gegevens
Totale lengte  206 cm
Snijlengte  50 cm
Gewicht zonder accu  3,5 KG
Aantal slagen bij nullast 1/min

Stihl Accu Heggensnoeier HLA 65 Accu

 

HLA65

STIHL - tuingereedschap en tuinmachines voor particulieren en professionals. STIHL ontwikkelt, produceert en verkoopt een ruim assortiment tuinmachines waarbij kwaliteit en service centraal staat. Of het nu om een kettingzaag, bosmaaier, bladblazer of heggenschaar gaat, u vindt vast de machine die u nodig heeft.

Al sinds 1926 staat STIHL bekend als pionier van innovatieve technologieën, waarmee het leven van de gebruiker gemakkelijker wordt gemaakt. STIHL machines worden uitsluitend verkocht door gespecialiseerde vakhandelaars. Op deze manier worden machines startklaar overhandigd en geniet u van persoonlijke tips en een uitstekende service. Ontdek hier alle STIHL producten op onze website.