Geen producten (0)

Stihl MSA 220 TC-O I Accuzaag

€ 789,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode leverancier MA012000046 (30 cm) MA 012000045 (35 cm)
Omschrijving

ACCUKETTINGZAAG VOOR BOOMVERZORGING MSA 220 T: KETTINGZAAG MET TOPHANDLE VOOR GROTE ZAAGPRESTATIES

De accukettingzaag STIHL MSA 220 T levert overtuigende resultaten in de boomverzorging dankzij haar krachtige EC-motor. In combinatie met de krachtige STIHL AP 300 S accu biedt ze ongelooflijk grote zaagprestaties. Als je ze met deze accu gebruikt, is de STIHL MSA 220 T momenteel de krachtigste accukettingzaag met tophandle uit het STIHL assortiment. Het elektronische bedieningssysteem met led-indicator en de mechanische kettingrem, ook met led-indicator, garanderen een uiterst intuïtieve bediening. De leds zijn gegroepeerd in een cockpit met een 180° display, zodat je snel en op elk ogenblik de staat van je machine kan controleren.

Dankzij de volgende kenmerken werk je steeds efficiënt met de accukettingzaag MSA 220 T:

  • De stijve metalen klauw geeft de kettingzaag een goede grip op het hout, zodat je heel gemakkelijk precieze zaagsneden kan maken. Je kan de klauw ook snel vervangen.
  • De koellucht wordt gereinigd door een vliesfilter, die het elektronische systeem en de motoronderdelen op lange termijn beschermt. De koelluchtfilter kan snel en efficiënt worden gereinigd.
  • Bij zware belasting of als de accu bijna leeg is vermindert de vermogenselektronica automatisch de stroomsterke en het koppel dankzij derating. Hierdoor kan je meestal een zaagsnede afmaken terwijl andere kettingzagen in een vergelijkbare situatie al zouden stoppen.

Alle accumachines uit het STIHL AP systeem zijn gemaakt voor professionele gebruikers en voor dagelijks gebruik, ook onder moeilijke weersomstandigheden. De machines zijn ook aan alle kanten beschermd tegen spatwater, wat door interne tests bewezen is. Voor de STIHL MSA 220 T is de spatwaterbescherming, die al in interne tests werd bewezen, bovendien gecertificeerd conform beveiligingsgraad IPX4.

EXTRA COMFORT VOOR WERKZAAMHEDEN IN DE PROFESSIONELE BOOMVERZORGING MET DE STIHL MSA 220 TC-O

De accukettingzaag voor boomverzorging STIHL MSA 220 TC-O biedt boomverzorgers, landschapsarchitecten en gemeentewerkers een groot vermogen en veel comfort voor onderhoudswerk in de kruinen van bomen en voor het verwijderen van boomstronken. De oliesensor, die continu de beschikbare hoeveelheid kettingolie meet, helpt je efficiënt te werken. De led-indicator meldt je onmiddellijk wanneer er te weinig olie is. Om zo nauwkeurig mogelijk te kunnen zagen, is de vellijst aan de kant van de ventilator en de aandrijving zeer praktisch.

  • Machine zonder accu en zonder lader
  • Krachtige accukettingzaag voor de boomverzorging in geluidsgevoelige locaties
  • Voor gebruikers met een opleiding in boomverzorging
  • Intuïtief gebruik dankzij het elektronisch bedieningssysteem
  • Snel overzicht van de bedrijfstoestand van de machine dankzij de cockpit met ledindicator van 180°
  • Controle van de oliedruk dankzij de oliesensor

Ook interessant