Geen producten (0)

Viking verticuteer

Een Viking verticuteer schaft u voor een voordelige prijs aan bij Tuinmachinemarkt.nl. Wij zijn uw one-stop webshop als het gaat om hoogwaardige tuingereedschappen en -machines. Bovendien zijn wij ook uw vertrouwde adres voor het uitvoeren van reparaties. Bestel de Viking verticuteer van uw keuze direct online en profiteer van een snelle levering en gratis verzending binnen Nederland en België.

Viking verticuteer: ervaar de stille kracht van de elektromotor

De Viking verticuteer leent zich uitstekend voor het verticaal snijden van vervuild gras en gras waar mos in groeit. Dit lichtgewicht model toert elegant het gazon over en levert geen half werk: er wordt lucht in de bodem gebracht zonder dat er lawaai bij aan te pas komt. Ervaar de stille kracht van de elektromotor. Wij zetten enkele productspecificaties voor u op een rij:

  • Gazonoppervlak m² tot 800 bij een Werkbreedte van 38 cm;
  • Werkdieptebereik mm 25 en een gewicht van 27 kg;
  • Geluidsvermogenniveau dB(A) 89;
  • Geluidsdrukniveau dB(A) 72.

Naast dit model kunt u bij ons ook nog kiezen voor de Viking Verticuteer machine LB 540 welke wordt aangedreven met een benzinemotor. Neem voor meer informatie of een antwoord op uw vragen gerust contact met ons op. Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag bereikbaar via nummer 070 – 517 88 41 en staat u graag te woord!

Sorteer op:  

Stihl accu verticuteermachine RLA 240 Voor het gemakkelijk verticuteren of losmaken van kleine…
€ 259,00
Stihl Verticuteer machine - RL 540 Stihl Verticuteer machine - RL 540 Opfriskuur met de RL 540…
€ 729,00
Stihl Verticuteer machine RLE 240 Met de elektrische verticuteermachine STIHL RLE 240 kun je…
€ 219,00
Stihl Verticuteermachine RLE 540 De elektrische STIHL verticuteermachine RLE 540 is een…
€ 499,00