Geen producten (0)
 

STIHL HSA 86 | Accu Heggenschaar (excl. Accu en Lader)

€ 349,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 4851 011 3521
Productcode leverancier 4851 011 3529
Netto gewicht 3,00 Kg
Bruto gewicht 3,00 Kg
Omschrijving

STIHL HSA 86 | Accu Heggenschaar excl. accu en lader

Deze accuheggenschaar blinkt uit door meer vermogen en efficiëntie samen met een laag gewicht en een constant aantal slagen, zelfs bij het terugsnoeien. 33mm tandafstand, aan beide zijden geslepen messen, opgeschroefde snij- en zwaardbeschermer. Snijlengte 45cm.

Stihl heggenscharen, kettingzagen en motordoorslijpers zijn producten die bij aanschaf het nodige advies en product uitleg genieten, om u hierin professioneel te begeleiden door onze medewerkers zijn deze Stihl producten uitsluitend in de winkel verkrijgbaar en derhalve niet via de webshop te bestellen en te verzenden. Wij hebben de heggen-scharen  op voorraad in onze winkel, waar u te allen tijden welkom bent. Voor verdere informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.

STIHL RESERVEER DEZE STIHL HEGGENSCHAAR >

 

Technische gegevens
Accutechnologie Lithium-ion
Gewicht zonder accu kg 3,0
Accucapaciteit Ah afhankelijk van accu
Accu-energie Wh afhankelijk van accu
Werktijd van accu min afhankelijk van accu
Totale lengte cm 98
Snijlengte cm 45
Snijdikte (max) mm 26
Aantal toeren bij stationair draaien 1/min 3.000
Tandafstand mm 33
Geluidsdrukniveau dB(A) 83
Geluidsvermogenniveau dB(A) 94
Trillingsniveau links/rechts m/s² 3,7/2,3

Stihl Accu Heggenschaar HSA 86

 

HSA86

STIHL - tuingereedschap en tuinmachines voor particulieren en professionals. STIHL ontwikkelt, produceert en verkoopt een ruim assortiment tuinmachines waarbij kwaliteit en service centraal staat. Of het nu om een kettingzaag, bosmaaier, bladblazer of heggenschaar gaat, u vindt vast de machine die u nodig heeft.

Al sinds 1926 staat STIHL bekend als pionier van innovatieve technologieën, waarmee het leven van de gebruiker gemakkelijker wordt gemaakt. STIHL machines worden uitsluitend verkocht door gespecialiseerde vakhandelaars. Op deze manier worden machines startklaar overhandigd en geniet u van persoonlijke tips en een uitstekende service. Ontdek hier alle STIHL producten op onze website.