Geen producten (0)
 

STIHL MSE 230 C-B | Elektrische kettingzaag 35cm

€ 404,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 1209 200 0003
Productcode leverancier 1209 200 0003
Netto gewicht 4,80 Kg
Bruto gewicht 4,80 Kg
Omschrijving

STIHL MSE 230 C-BQ | Elektrische kettingzaag 35cm

Uitgesproken krachtige, ergonomisch geoptimaliseerde elektrische motorzaag met STIHL kettingsnelspanner (B) en STIHL QuickStop Super kettingrem (C-Q). Ideaal voor ambachtslieden. 

 

Stihl kettingzagen en motordoorslijpers zijn producten die bij aanschaf het nodige advies en product uitleg genieten, om u hierin professioneel te begeleiden door onze medewerkers zijn deze Stihl producten uitsluitend in de winkel verkrijgbaar en derhalve niet via de webshop te bestellen en te verzenden. Wij hebben de zagen op voorraad in onze winkel, waar u te allen tijden welkom bent. Voor verdere informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.

STIHL RESERVEER STIHL MOTORZAAG >

 

Technische gegevens
Gewicht kg 4,8
Nom. spanning V 230
Opgenomen vermogen kW 2,3
Kabellengte m 4,0
Geluidsdrukniveau dB(A) 93
Geluidsvermogenniveau dB(A) 104
Trillingsniveau links/rechts m/s² 3,4/4,2

 

Stihl Electrische kettingzaag MSE 230 C-BQ

 

 

MSE230

STIHL - tuingereedschap en tuinmachines voor particulieren en professionals. STIHL ontwikkelt, produceert en verkoopt een ruim assortiment tuinmachines waarbij kwaliteit en service centraal staat. Of het nu om een kettingzaag, bosmaaier, bladblazer of heggenschaar gaat, u vindt vast de machine die u nodig heeft.

Al sinds 1926 staat STIHL bekend als pionier van innovatieve technologieën, waarmee het leven van de gebruiker gemakkelijker wordt gemaakt. STIHL machines worden uitsluitend verkocht door gespecialiseerde vakhandelaars. Op deze manier worden machines startklaar overhandigd en geniet u van persoonlijke tips en een uitstekende service. Ontdek hier alle STIHL producten op onze website.