Geen producten (0)
 

STIHL KM 94 R-CE | Lichte CombiMotor met EcoSpeed

€ 569,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 4149 200 0035
Productcode leverancier 4149 200 0035
Netto gewicht 4,00 Kg
Omschrijving

STIHL KM 94 R-CE | Lichte CombiMotor met EcoSpeed

Lichte CombiMotor met beugelhandgreep, STIHL ErgoStart, STIHL 2-MIX-motor en STIHL EcoSpeed. Hoger startcomfort. EcoSpeed laat het toe om de snelheid aan te passen. Afhankelijk van de werksituatie kan men brandstof besparen of het wegslingeren van maaisel en stenen verminderen. Gemakkelijk voor transport. Praktische snelkoppeling voor het razendsnel verwisselen van het gereedschap. Geschikt voor alle CombiGereedschappen.

 

Technische gegevens
Cilinderinhoud cm³ 24,1
Vermogen kW/Pk 0,9/1,2
Gewicht kg 1) 4
Lengte tot koppelingsmof cm 90
Tankcapaciteit l 0,54
  • 1) Niet getankt

 

 

KM94,combisystemen,combisysteem

STIHL - tuingereedschap en tuinmachines voor particulieren en professionals. STIHL ontwikkelt, produceert en verkoopt een ruim assortiment tuinmachines waarbij kwaliteit en service centraal staat. Of het nu om een kettingzaag, bosmaaier, bladblazer of heggenschaar gaat, u vindt vast de machine die u nodig heeft.

Al sinds 1926 staat STIHL bekend als pionier van innovatieve technologieën, waarmee het leven van de gebruiker gemakkelijker wordt gemaakt. STIHL machines worden uitsluitend verkocht door gespecialiseerde vakhandelaars. Op deze manier worden machines startklaar overhandigd en geniet u van persoonlijke tips en een uitstekende service. Ontdek hier alle STIHL producten op onze website.